+31 (0) 10 286 73 55               your@dancelife.nl       kiss.png

New Style: Chique

Check out our newest style Chique! This classy open toe shoe features off-white insides combined with black suede material on the outside.

The Chique comes in 2 new heel types for open shoes: 5.5cm (2") Wide heel, and 6.5 cm (2.2") Flare heel. 


  ... and that is why we give out free CD's with every order!! On every order 2 CD's are added for free! We have chosen a whole range of titles, and as a surprise we pick 2 titles at random. 

Order now in our webshop, and get your free surprise!Valentijnsdag

Het is bijna tijd voor de meest romantische dag van het jaar!  Iedereen is natuurlijk enthousiast om zijn/haar geliefde met een oprechte , romantische verrassing in het zonnetje te zetten. Wat doe jij voor jouw liefde van je leven?

Onze ontwerper is creatief geweest met de 16675 Heather, die natuurlijk uitgevoerd is in de kleur van de liefde: rood! In combinatie met speciaal geselecteerde Swarovski Elements, is er een prachtige foto set ontstaan met als thema Valentijnsdag.


 sale aventador 95322.jpg

Sale Sale Sale!

Om het nieuwe jaar te starten doen we de geweldige  Dancelife Aventador Lak in de aanbieding! Bestel nu via de webshop en ontvang 20% korting  op dit model. De aanbieding is alleen in januari geldig, dus zorg dat je op tijd bent!

Selecteer Lak en de juiste maat in de webshop, en de  20% korting wordt toegepast. Hadden we al gezegd dat weborders gratis verzonden worden in Nederland, België en Duitsland? 

GELUKKIG NIEUWJAAR!   


New Arrival

Plastic Schoenenborstel

Iedere danser is bekend met het gebruik van een schoenenborstel voor dansschoenen: erg belangrijk. Lange tijd was er bij Dancelife 1 optie wat betreft schoenenborstels: de  houten schoenenborstel

Naast de houten variant biedt Dancelife nu ook een  plastic schoenenborstel. Deze schoenenborstel heeft een bijzondere handige vorm en een makkelijk te sluiten klepje. De schoenenborstel is uitgevoerd met het Dancelife lippen logo in prachtig rood.

Vind onze schoenenborstels  hier!

 
kiss extra small.png

Kwaliteit


Al onze producten worden geproduceerd tegen de hoogste kwaliteitsnormen. Dit verbetert uw gebruikerservaring en zorgt er voor dat u uw volledige potentieel kunt benutten.

kiss extra small.png

Service


Wij zijn hier voor u. Vragen, adviezen, klachten, ideeën; allen zijn welkom. U wordt persoonlijk begeleid door de leden van ons team.

kiss extra small.png

Personalisatie


Iedereen is anders. We streven er naar om al onze producten aan te passen aan uw wensen. Wat u ook voor aanpassing nodig heeft - alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
ballroom studio ballroom dancing classes shoes lessons latin dancing salsa online tango dresses latindress ballroomdress tailsuit patent shoes shop wholesaler music waltz tango slow foxtrot quickstep viennese waltzsamba rumba chacha paso doble jive engelse wals weense wals online kopen kaufen buy

dansschoenen latinschoenen ballroomschoenen tangoschoenen dansles danskleding ballroomjurk latinjurk winkel groothandel dansmuziek dansschool

tanzschuhe tanzmusik tanzkleidung trainingskleidung tanz-CDs standardschuhe lateinschuhe turnierkleidung turniermusik tanzschul-musik standard-cd latein-cd 10-tänze-cd